Общи условия

Общи условия за ползване

Добре дошли на уебсайта на нашата таксиметрова компания. Моля, прочетете внимателно следните общи условия, преди да използвате нашите услуги. Ползвайки нашия уебсайт, вие се съгласявате с условията по-долу:

1. Използване на услугите: Нашите услуги трябва да бъдат използвани само за легални цели. Забранено е използването на нашите услуги за незаконни дейности или за нарушаване на правата на други лица.

2. Забранено съдържание: Публикуването на съдържание, което е обидно, незаконно, вредно или нарушава правата на други лица, е строго забранено. Всички нарушения ще бъдат незабавно разгледани и могат да доведат до прекратяване на достъпа до нашите услуги.

3. Лична информация: Спазваме строги стандарти за сигурност и поверителност на личната информация на нашите потребители. При ползването на нашите услуги, вие се съгласявате със събирането, съхранението и обработката на вашата лична информация, както е описано в нашата политика за поверителност.

4. Отказ от отговорност: Не носим отговорност за всякакви загуби или щети, произтичащи от ползването на нашия уебсайт или услуги, освен ако тези загуби или щети са причинени от наша груба небрежност или умишлено действие.

5. Промени в общите условия: Разбираме, че обстоятелствата могат да се променят, затова си запазваме правото да актуализираме или променяме тези общи условия по всяко време без предизвестие. Продължавайки да ползвате нашия уебсайт след такива промени, вие приемате и се съгласявате с обновените общи условия.

Ако имате въпроси относно тези общи условия, моля, свържете се с нас.

Последно актуализирано: 01.02.2023 г.